HomeRospinning

Kerstin Fredag kl. 18:00 / Freitags ab 18:00 Uhr

Tilmelding ikke nødvendig / Anmeldung nicht erforderlich

men ikke / aber nicht:  24.11,2017, 01.12.2017 + 15.12.2017

På disse terminer er det efter aftale muligt at tage tirsdag fra kl. 18:00 i sted for / Stattdessen geht es nach Absprache Dienstags um 18:00.

allm Ergometerroning alle øvrige tider efter smag og behag

Hvad er Rospinning? / Was ist Rospinning?

Det er en effektiv træningsmetode for hele kroppen

Det er sjovt. Det er noget nyt. Det er en effektiv træningsmetode for hele kroppen-ROSPINNING. Træningen genemføres i takt af musik på et ergometer. Den ligner de Spinning-Workouts, der bliver tilbudt i mange motionsklubber. Forskellen er, at Rospinning foregår på en roergometer og ikke på en cykel.

Træningen bliver gennemført af uddannede trænere/kursusledere, som tager højde for, at robevægelsen er den rigtige og at belastningen foregår på en sund måde. Vi har udelukkende de velkendte ergometer fra Concept2 i brug.

Efter en instruktion vil det være muligt for den enkelte at dyrke ROSPINNING for sig selv med musik fra højtalere eller hovedtelefon.

ROSPINNING er den optimale forberedelse på den ”rigtige” roning, som foregår i perioden April til Oktober. Men vores medlemmer må selvfølgelig også gerne dyrke ROSPINNING hele året igennem og nyde udsigten på Slien fra vores klubhus.

Kom til træningen til de sædvænlige træningstider, eller efter tilmelding eller efter aftale og prøv ROSPINNING.

Enhver er velkommen.

ROSPINNING IST Ganzkörper-Workout.

Es macht Spaß. Es ist neu. Es ist effektives Ganzkörpertraining - ROSPINNING. Eine völlig neue Sportart, bei der der Kursleiter die Teilnehmer durch eine Übung im Takt der Musik führt. ROSPINNING ist in vielerlei Hinsicht den Spinning-Workouts ähnlich, die viele Fitnessstudios bieten. Aber beim Rospinning wird das Fahrrad durch ein Rudergerät ersetzt.

Das Training erfolgt durch ausgebildete Kursleiter, die auf die richtige Beanspruchung von Wirbelsäule, Bauch und Arme achten. Als Ruderergometer nutzen wir das häufig genutzte Concept2.

Nach einer Einweisung ist es auch möglich, ROSPINNING alleine mit Musik aus der HiFi-Anlage oder Kopfhörern zu betreiben.

Es ist optimale Vorbereitung auf das „echte“ Rudern in der Saison von April bis Oktober. Aber selbstverständlich können Mitglieder ROSPINNING auch das ganze Jahr über in unserem Klubhaus mit Blick auf die Schlei betreiben.

Anfänger und Interessenten sind immer willkommen.

Rospinning

Ergometerspinning

Onsdag kl. 18:00 / Mittwochs ab 18:00 Uhr

Fredag kl. 18:00 / Freitags ab 18:00 Uhr

Tilmelding ikke nødvendig / Anmeldung nicht erforderlich

men ikke / aber nicht:  24.11,2017, 01.12.2017 + 15.12.2017

På disse terminer er det efter aftale muligt at tage tirsdag fra kl. 18:00 i sted for / Stattdessen geht es nach Absprache Dienstags um 18:00.

Terminer/Termine

allm Ergometerroning