Slesvig nyt Februar 2019

Montag, 08. Juli 2019, 11:51 Uhr

Slien er i skrivende stund dækket med is og vi nyder udsigten fra klubben ud på vandet. Ud over det er vi i fuld gang med en del forskellige slags arrangementer.

I fredags f.eks. afholdt vi vores vinterforkost, hvor klubmedlemmerne kom med lækre retter til en fællesbuffet. Derudover har vi oprettet en madklub for de lange vintermåneder uden vandaktiviteter. Alligevel er vi fysisk aktive på vores roergometre og en gang om ugen med yoga.

I November og December har vi - sammen med SSF-   haft en dejlig udstiling i huset: fire kunstnere præsenterede deres værker,  som omhandlede en rejse mod Norden. De viste et mangfoldigt spektrum af forskellige synsvinkler på det nordiske landskab. Udstillingen bød på fotografier, malerier, tegninger og mixed media billeder. Den lokale kunstner Uschi Diedrichsen viste malerier fra Slesvig og sine rejser. Egon Kopp, en lokal fotograf præsenterede billeder fra Sydslesvig og Danmark. Rüdiger Tillmann viste tegninger fra Sveriges skove, mens Anja Behrens viste sine billeder af norske fjeld- og fjordlandskaber Udstillingen åbnedes med en fernisering , hvor ”Roklub Jazz Kvartet“ sørgede for musikken. Tak til alle, som kiggede forbi, vi nød livet i vores klubhus

Nu står der vinterarbejde med både på planen: der skal slibes og repareres. Og så glæder vi os allerede nu til at det forhåbentligt snart bliver forår og så varmt at vi kan åbne sessionen på Slien igen.

Hvis du ligger inde med, at du gerne vil blive fysisk aktiv, så kan vi bare anbefalde at du kommer forbi og prøver vores roergometre.

Vintertræningstider på ergometret

Rospinning:

Onsdag kl 18.30 for alle

Søndag kl 17.00  for alle

Instruktion:

Onsdag og fredag fra og med kl 16.30

Det er hensigtsmæssigt at interesserede kontakter os inden de kommer i roklubben via email: info@slesvig-roklub.dk

Hvad er ROSPINNING?

Her kan du spinne på ro-ergometret til takten af musik sammen med andre. Siden 2013 har vi tilbudt ROSPINNING i Slesvig roklub.

ROSPINNING er sjovt. ROSPINNING er en effektiv træningsmetode for hele kroppen. En speciel træningsform, hvor en instruktør guider deltagerne igennem et træningsprogram i takt til underholdende musik. ROSPINNING er fullbody træning i et tag- bene, ryg, mave og arme. Faktisk træner man hele 85 % af kroppens muskler i et enkelt rotag!

ROSPINNING er individuel motion sammen med andre. ROSPINNING tilbydes i verdens bedste og mest udbredte roergometer, Concept2.  ROSPINNING er den optimale forberedelse på den ”rigtige” roning, som foregår i perioden april/maj til september/oktober. ROSPINNING-sæsonen starter med standerstrygning og fortsætter vinteren igennem helt frem til standerhejsning. ROSPINNING kræver ikke noget særligt udstyr, et par indendørs idrætssko og almindeligt idrætsstøj er alt, der er brug for.  Og det bedste er – ROSPINNING er for alle! Selvom du aldrig har siddet i en robåd, eller ved hvad et ro-tag er, kan du sagtens være med til ROSPINNING. ROSPINNING i Slesvig Roklub bliver gennemført af uddannede instruktører, som sørger for, at du lærer teknikken, så alt du skal bekymre dig om er at have det sjovt, mens du får sved på panden. Hvis du er frisk på at prøve, kom til træningen til de sædvænlige træningstider, eller efter aftale og prøv ROSPINNING.

God fornøjelse med træningen.

Adresse: Slesvig Roklub, Am Luisenbad 6, 24837 Slesvig; : info@slesvig-roklub.dk