Slesvig nyt Maj 2019

Montag, 08. Juli 2019, 11:52 Uhr

Vinteren er overstået og vi kommer endelig ud på vandet igen. Der venter os ture i vores nærområde til Palør, Selk og Fysing å og selvfølgelig nogle lange ture til Mysunde eller endnu længere. Ud over det er vi i gang med at planlægge en langtur  over fleres dage i København og vil deltage i en del madpakketurer i Syddanmark.

Vi holdt Standerhejsning den 14.4.2019 kl 13, som var en både festlig og sportslig optakt  af sæsionen: Ethjul-pigerne fra Slesvig 06 viste i starten deres kunstfærdigheder på deres cykler. Derefter fik klubben foræret en fane fra Danmarkssamfundet, som vi kommer til at bære stolte på de kommende årsmøder. Og så startede sæsonen ellers med en lille rotur på vandet og efterfølgende kaffehygge i klubben.

I skrivende stund efter 14 dage på vandet  har vi roet allerede 800 kilometer - påskevejret var jo perfekt til vores første ture på vandet. I uge 17 havde vi besøg fra Vejle Roklub, som kom med fire instruktører og understøttede os med training både til vores kaniner og til de mere erfarene roere. Der var liv i huset: Tre dage med to trainingstider og rigtigt mange rorere, som gjorde brug af tilbuddet- alene i de tre dage med instruktion blev der roet 337 km af klubbens medlemmer. Ud over, at vi har lært rigtig meget i disse dage og nød roturene, var det også en fornøjelse at være på vandet sammen med vores besøg fra Vejle og holde hyggesnak efter turen. Vi har en aftale om at holde fast i kontakten og vil besøge Vejle Roklub i slutningen af juni.