Slesvig nyt September 2019

Sonntag, 15. September 2019, 10:58 Uhr

Hvad er det, det gøre vores roklub så unik? Det er kombinationen af roning på Slien og de mennesker som fylder klubben med liv.

På Slien har vi et flot farvand med smukke omgivelser, hvor du som medlem af Slesvig Roklub har en fantastisk mulighed for at opleve naturen mens du holder dig i form og tager del i det sociale samvær.

Vi har plads til alle aldersgrupper, både for unge og voksne.

Med aktiviteter året rundt vedligeholder vi formen og fælleskab med kort- og langture, foredragsaftener og hygge.

I skrivende stund er vi roet 6827 km i denne sæson og det betyder at vi har allerede flere kilometre i slutningen af august end vi havde i slutningen af sidste sæson. I det hele taget har vi haft gode vind- og bølgeforhold og meget solskin. Så hvis du møder veloplagte og solforkælede mennesker i byen kan du regne med at de er en af vores roere.

Vedsiden af vores almindelige roturer, måneskinsturer og langturer på Slien har vi haft en weekend i Vejle, hvor vi har været en dag på en instruktionstur på Vejle fjorde og næste dag på en madpakketur. Det er et samarbejde vi startede med Masterklassen i Vejlefjord i løbet af foråret og som vi har planer om at fortsætte i det næste sæson.

Desuden har vi organiseret en egen madpakketur med cirka 25 roere fra Syd- og Sønderjylland og Fyn den 17. august, selvom vejret kunne have været bedre var humøret på toppen og alle var glade for roturen.

Den 23.-25. august. var vi 10 roere afsted til København og roede 20 kilometer gennem Københavns havn. Det var en kæmpe oplevelse at opleve byen fra vandset og vi var både heldig med vejret og ovenpå del af byens havnefest.

Den 3. september er Slesvig Roklub med til at hilse Dronningen velkommen på Flensborg Fjord

Følgende ekstra aktiviteter står der på programmet næste stykke tid:

14./15.9.: Kunstworkshop i Mysunde: Vi maler udenfor med og uden kunstneriske evner og med en masse motivation under mottoet: ”Sli-panorama”

21.9.: kl 14-16: Coastal clean up day: Hele byen renser Sliens bredning. Der vil efterfølgende være kaffebord i Roklubben med alle, som har hjulpet.  Vi satser på at I hjælper med!

DANSKKURSUS: Slesvig Roklub tilbyder en kombineret begynder og fortsætter kursus i Slesvig roklub. Vi starter tirsdag, d. 22. oktober kl. 19. ALLE er velkomne- man skal ikke være klubmedlem. Tilmeldning: info@slesvig-roklub.dk

RONING:

Sidste Måneskinstur:   13.9. (med grillaften)

Fra den 20.9.-22.9. kommer Skanderborg Roklubbens ungdomsafdeling  på besøg og vil ro sammen med vores unge.

Datoet til standerstrygning er ikke fastlagt endnu men følger snart på vores hjemmeside.

Alle dem, der har lyst til at prøve en rotur er velkommen i Slesvig Roklub.

Vores trainingstider er:

Onsdag og fredag fra og med kl 17.00.

Det er en god idé at skrive en kort mail til info@slesvig-roklub.dk, så kan vi sørge for, at du får en god startoplevelse.

Når du er længere frem i træningen, aftaler du selv, hvornår du kommer ud på vandet.

Efter standerstrygningen (slutning af Oktober/starten af November)  starter vores indendørstraining på roergometrene. Her tilbyder Christina og Kerstin to spinning-aftener per uge, hvor der kan motioneres i fælleskab med musik, sved på panden, samt et smil på læberne (senest efter træningen!). Desuden er der planer om at tilbyde en sportsroningskursus en gang om ugen. Tidspunkterne er ikke endnu fastlagt, men de annonceres på hjemmesiden.

Også her er det hensigtsmæssigt at interesserede kontakter os via e-mail: info@slesvig-roklub.dk

Adresse: Slesvig Roklub, Am Luisenbad 6, 24837 Slesvig

Hjemmeside:  slesvig-roklub.dk