Newsletter April 2020

Sonntag, 05. April 2020, 11:12 Uhr

Siden sidst:

…er livet ikke det samme som før. Vores sidste arrangementer i klubben har været et spændende Livestreaming-oplæg om Fremtidens natur, så har der været en lille flok ud til ”Schiet sammeln” og så hold vi vores forårsbål i Mysunde lige inden forsamlingsforbudt blev udtalt. Til gengældt aflyste vi kortturstyrmandskursus, knob og stik aftenen, standerhejsningen, sikkerhedstrainingen og er indtil nu ikke kommet på vands.

For 14 dage siden har vi startet på en derhjemme-sport-gruppe (sportsroning uden roning), som vi kører vi whatsapp. Hvis du vil være med, så siger til (formand@slesvig-roklub.dk). Ellers laver også DffR hver dag en sportsprogram og den kan man hente her:

min hjemmetraining eller plus 60 ; fordi vi skal jo holde os i formen for den tid vi må igen ud på vandet.

Den nærmere fremtiden:

I dag står i avisen at SSF aflyser vores årsmøde 2020: Så næsten alt samfundsliv er midlertidigt aflyst. For os betyder det at vi aflyser følgende arrangementer

2.5. synnerjysk netværksmøde

11.5.-15.5: Vejle Roklub besøger Slesvig og vil ro sammen med os

16.5.: LDK tunering i Slesvig

20.5.-24.5.: Langtur i Silkeborg,  men vi prøver at tilbyde på samme tidspunkt (hvis så muligt) en tur til Slimunding

Vi håber på at vi kan holde fast i St Hans aften den 24.6. og i langtur i Sønderborg (21.8.-23.8.)