Roning: forskellige tiltag

Fællesroning

Hver onsdag og fredag mødes vi fra og med kl. 16.30. Herefter fordeles vi på bådhold og ror en tur på 5-10 km.

Højvand i Slesvig Roklub

Langture

Vi er gerne undervejs på korte og lange langture: både på Slien op til Slimunding og i det danske farvand

Slesvig Roklub på Åbenrå Fjord

Bådstyper

Vi ror i:

Inriggere:

Bådene er lavet i træ eller glasfiber og konstruktionen gør den meget stabil.

Bådene bruges til instruktion, daglig motionsroning, langture samt til langdistancekaproning.

Outriggere

Bådene er primært lavet i glasfiber, men vi har enkelte, som er lavet i træ.

Klubben råder over singlescullere, dobbeltscullere, 4´ere. Bådene bruges til motionsroning samt kaproning.

Ud over det har vi to Coastalbåde, en 4er og vores nye 2er, som er seje i vind og bøger.

Bådsdåb af vores nye 2er caostal Ratatoskr

Sportsroning

Hvad er Sportsroning?

Ø Sportsroning er en effektiv holdtræning for at holde os i form

Ø Sportsroning er et tilbud, som forener effektiv træning (puls, intensitet og tid ), kvalitet, variation i træningen og fællesskab med samtidig at have det sjovt

Ø Sportsroning er forbedring og vedligehold af form og roteknik

Ø Sportsroning er træningsprogrammer, som er en kombination af opvarmning, intervaller og afroning

Ø Sportsroning er vejledning og feedback under træning

Ø Sportsroning forbinder ergoroning med styrkeøvelser og strækøvelse

(https://roning.dk/app/uploads/...)

Tidspunkt om Vintern

Mandag kl 18-19.30

Onsdag kl 19-20.30

Hvordan foregår Sportsroning i SRK?

Sportsroning er et program, som består af  opvarming, intervaller på roergometret, styrketræning og strækøvelser.

Vi udarbejder individuelle styrkeøvelser for dig, sådan at du bliver udfordret men ikke overvældet

Forudsætninger

Sportsroning kan udøves af alle klubbens medlemmer

Du har været gennem et forløb på ergometret med en instruktør.

Du har lyst at udfordre dig og din krop.

Der kommer sved på panden
Es ist noch kein Bild hochgeladen worden
Ungdoms roning

Vores unge træner om onsdagen og om fredagen og efter aftale.

Om onsdagen er der u-ro-klub i huset, som starter med fælles frokost efetr skoletiden og fortsætter så med hygge og lektierlavning inden vi tager på vandet.

Hygge på broen
Ergometer roning

Det er muligt for roklubbens medlemmer at benytte styrketræningsredskaberne og roergometrene i klubben både om sommeren og om vinteren.

I løbet af vinteren deltager vi i en sjov og motiverende konkurrence i ergometerroning.

Vi ror på concept 2 ergometre